Verhuislift Knokke

Verhuislift verhuur in Knokke

De Ludwigenco verhuisservice maakt snelle en betaalbare huur van een verhuislift in Knokke, Maldegem, Brugge en Meetjesland mogelijk. Onze verhuisfirma voorziet van professionele verhuisliften die tot 7e verdiepingen. Onze verhuisliften zijn modern en passen op het onderstel van een auto en kunnen overal virtueel gebruikt worden. Huur verhuislift inclusief professionele service 7 dagen per week.

Ladderlift verhuur

Wij begrijpen dat een verhuizing meer is dan het verplaatsen van wat dozen en meubelonderdelen van het ene huis naar de volgende.

Wanneer u op een bovenste verdieping woont en toegang dus lastig is, zou u onze verhuislift kunnen gebruiken om zo tijd én geld te besparen. Wij gebruiken speciale apparatuur om een lang durende verhuisdag te veranderen in een snelle maar efficiënte verhuizing.

Gespecialiseerde Verhuizing bij moeilijker bereikbare verdiepingen

Wij bieden verschillende verhuisservices waaronder kraanservices. Onze verhuislift haalt hoogtes tot 7e verdiepingen. De machine wordt bestuurd door een professional om zo maximale veiligheid te waarborgen.

Bent u op zoek naar een ladderlift, verhuislift of een verhuiswagen met lift? Ludwigenco heeft altijd de beste oplossing voor u.

Verhuislift Knokke verhuur om vlot en gemakkelijk te verhuizen

Handig bij het verhuizen van waardevolle meubels en goederen die u zelf niet kunt verhuizen op de “gewone manier” (via een trap of standaardlift). Geschikt voor het inrichten van uw nieuwe huiskamer of voor het uitladen van een verhuiswagen. Het gebruik van een ladderlift of verhuislift is de makkelijkste, veiligste en goedkoopste oplossing voor uw verhuizingen.

Ladderliften voor elke verhuis

Voor uw waardevolle meubels of goederen die niet via de trap of lift kunnen, voor de levering van een nieuw salon of het leegmaken van een verhuiswagen. Een ladderlift, verhuislift of verhuislift is meestal de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

Ludwigenco stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 7e verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Voor de huur van een ladderlift bent u bij Ludwigenco aan het juiste adres.

Ladderliften, verhuislift of meubellift huren? Ludwigenco heeft steeds de ideale oplossing

Ladderlift verhuur voor een vlotte verhuis

Voor uw waardevolle meubels of goederen die u niet via de trap of lift kan verhuizen, voor de levering van een nieuw salon of het leegmaken van een verhuiswagen. Een ladderlift of verhuislift is meestal de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

Ludwigenco stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 7e verdieping met een capaciteit van 300kg ter beschikking.

Met onze professionele lift service is uw verhuis zo geregeld! Ons ervaren team staat steeds voor u klaar in heel Knokke, Brugge, Eeklo, Aalter, Knokke, Zomergem streek!

Eenvoudig verhuizen vanuit appartement of flat.

Met een ladderlift of verhuislift van Ludwigenco is het verhuizen vanuit een appartement of flat kinderspel!

Onze medewerkers stellen de ladderlift veilig op en brengen de ladderlift tot aan uw balkon of raam.

Onze ladderliften kunnen tot 300kg dragen en beschikken over groot plateau.

Log in with your credentials

Forgot your details?