Meubellift Knokke

Meubellift verhuur in Knokke

De Ludwigenco verhuisservice maakt snelle en betaalbare huur van een meubellift in Knokke, Maldegem, Brugge en Meetjesland mogelijk. Onze verhuisfirma voorziet van professionele meubelliften die tot 7e verdiepingen. Onze meubelliften zijn modern en passen op het onderstel van een auto en kunnen overal virtueel gebruikt worden. Huur meubellift inclusief professionele service 7 dagen per week.

Ladderlift verhuur

Wij begrijpen dat een verhuizing meer is dan het verplaatsen van wat dozen en meubelonderdelen van het ene huis naar de volgende.

Wanneer u op een bovenste verdieping woont en toegang dus lastig is, zou u onze meubellift kunnen gebruiken om zo tijd én geld te besparen. Wij gebruiken speciale apparatuur om een lang durende verhuisdag te veranderen in een snelle maar efficiënte verhuizing.

Gespecialiseerde Verhuizing bij moeilijker bereikbare verdiepingen

Wij bieden verschillende verhuisservices waaronder kraanservices. Onze meubellift haalt hoogtes tot 7e verdiepingen. De machine wordt bestuurd door een professional om zo maximale veiligheid te waarborgen.

Bent u op zoek naar een ladderlift, meubellift of een verhuiswagen met lift? Ludwigenco heeft altijd de beste oplossing voor u.

Meubellift Knokke verhuur om vlot en gemakkelijk te verhuizen

Handig bij het verhuizen van waardevolle meubels en goederen die u zelf niet kunt verhuizen op de “gewone manier” (via een trap of standaardlift). Geschikt voor het inrichten van uw nieuwe huiskamer of voor het uitladen van een verhuiswagen. Het gebruik van een ladderlift of meubellift is de makkelijkste, veiligste en goedkoopste oplossing voor uw verhuizingen.

Ladderliften voor elke verhuis

Voor uw waardevolle meubels of goederen die niet via de trap of lift kunnen, voor de levering van een nieuw salon of het leegmaken van een verhuiswagen. Een ladderlift, meubellift of meubellift is meestal de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

Ludwigenco stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 17e verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Voor de huur van een ladderlift bent u bij Ludwigenco aan het juiste adres.

Ladderliften, meubellift of verhuislift huren? Ludwigenco heeft steeds de ideale oplossing

Ludwigenco stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 17e verdieping met een capaciteit van 300kg ter beschikking.

Ladderlift verhuur voor een vlotte verhuis

Voor uw waardevolle meubels of goederen die u niet via de trap of lift kan verhuizen, voor de levering van een nieuw salon of het leegmaken van een verhuiswagen. Een ladderlift of meubellift is meestal de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

Ludwigenco stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 17e verdieping met een capaciteit van 300kg ter beschikking.

Met onze professionele lift service is uw verhuis zo geregeld! Ons ervaren team staat steeds voor u klaar in heel Knokke, Brugge, Eeklo, Aalter, Maldegem, Zomergem streek!

Eenvoudig verhuizen vanuit appartement of flat.

Met een ladderlift of meubellift van Ludwigenco is het verhuizen vanuit een appartement of flat kinderspel!

Onze medewerkers stellen de ladderlift veilig op en brengen de ladderlift tot aan uw balkon of raam.

Onze ladderliften kunnen tot 300kg dragen en beschikken over groot plateau.

Log in with your credentials

Forgot your details?