Meubellift in Brugge

Welkom op de website van Ludwigenco Verhuislift service!

Professionele Meubellift in Brugge

U kan niet wachten om in uw nieuwe woning in te trekken in Brugge, maar kijkt op tegen alle rompslomp?

Ludwigenco Verhuislift neemt uw zorgen weg in een oogwenk.

Met onze professionele, ruime en nieuwe verhuislift en verhuiswagen verhuizen we u snel en stipt naar uw nieuwe adres.

Gaat u in een appartement wonen? Geen probleem: onze verhuisliften gaan tot wel 7 verdiepingen hoog.

U pakt rustig alles in en wij doen de rest. Zelfs wanneer u bepaalde vergunningen nodig hebt, nemen we die voor onze rekening als u dat wilt. Zo staat de signalisatie klaar wanneer we aan uw nieuwe woonst aankomen.

Handig, toch?

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij alles op een professionele en vlotte manier omhoog of omlaag brengen. Wij staan garant voor een goede service voor een correcte prijs.

Wenst u meer info over verhuizingen met of zonder verhuiswagen of verhuislift? Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie!

Verhuizen is specialistenwerk. Het vereist niet alleen kennis & ervaring, maar ook vertrouwen. U geeft immers letterlijk uw spullen in onze handen. Met onze verhuisdienst doen we er dan ook alles aan om zowel uw vertrouwen als uw meubelen niet te schenden.

Meubellift huren in Brugge

Neemt u uw intrek in een appartement of een nieuw kantoorgebouw op een hogere verdieping? Dan kan u bij! een meubellift huren om grote en zware meubelstukken probleemloos naar boven te brengen.

Klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen?

Vergeet zeker niet tijdig uw inpak- en verhuismateriaal in huis te halen. Check ook of u bij de voorbereiding van uw verhuis niks vergeten bent. Onze verhuistips vormen een handige leidraad. Is de grote dag aangebroken? Reken dan op onze professionele verhuisdienst voor de praktische kant van uw verhuis. Contacteer ons voor meer informatie!

Een firma ontstaan uit jaren ervaring.
we hebben een liftwagen om al u goederen tot het 7de verdiep te transporteren op een veilige manier.
deze diensten zijn zowel voor verhuizingen, meubelfabrikanten en allerlei.
Intresse?

Supersnelle verhuislift van Ludwigenco Liftservice

Gaat u verhuizen of hebt u nieuw meubilair gekocht en weet u niet hoe u dat op uw appartement krijgt?

Dan bent u bij Ludwigenco Meubellift aan het juiste adres. Onze liftservice gaat vlotjes tot de 7 verdieping! U woont op een drukke weg ? Geen zin in al die administratieve rompslomp die te kijken komt met het aanvragen van een inname van de openbare weg? Reken op de expertise van Ludwigenco Liftservice!

Waarom het risico nemen dat uw materiaal beschadigd geraakt door het de trappenhal in te sleuren? Onze lift is veilig, snel en kostenbesparend.

Liftservice / Verhuislift / Meubellift in Brugge? = Ludwigenco

Log in with your credentials

Forgot your details?